قضاوت ۲ بانوی داور ایرانی در مسابقات فوتبال بازی‌های آسیایی ژاپن حضرت معصومه (س)؛ الگوی جامع زن مسلمان | هجرتی تاریخی که با ولایت پیوند داشت ازدواج موفق، یک مسابقه برای پیدا کردن کامل‌ترین آدم نیست | بررسی معیار‌های درست انتخاب همسر انجام پژوهشی درباره یائسگی و سلامت زنان توسط محققان ایرانی | نظام سلامت به سمت رویکردی پیشگیرانه و منسجم حرکت کند در نکوهش یک زندگی چهارقسطه فعالیت ۸۹ هزار زن در تعاونی‌های کشور | مشارکت ۱۴ درصدی زنان در اقتصاد، هدررفت نیروی انسانی است میزان ابتلا به سرطان در زنان برخی از استان‌های کشور بالاست | مهمترین عوامل افزایش خطر چیست ؟ آشپزی | چگونه خورش فسنجون با مرغ را مجلسی و رستورانی بپزیم؟ هجرت حضرت معصومه(س) از مدینه به قم، حامل پیامی درباره امامت بود سرزنش، قاتل خاموش زندگی مشترک | راهکار‌های مناسب کدامند؟ برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از سرطان‌های شایع بانوان در بوستان شهربانو امید مشهد بودجه هزینه شده برای بانوان در فدراسیون والیبال حاشیه ساز شد! احتمال جدایی یکی از مهاجمان پرسپولیس از این تیم در آستانه فصل جدید فوتبال زنان ویژه‌‍‌برنامه‌های امروز حرم مطهر رضوی برای بانوان (۱۴ شهریور ۱۴۰۵) تست قطره خون پاشنه پا از نوزاد؛ یک اقدام حیاتی برای تشخیص زودهنگام اختلالات نادر امیدهای تازه در خصوص درمان سرطان سینه بدون شیمی‌درمانی وقتی عده‌ای لباس‌های داخل خانه را در خیابان می‌پوشند ! چرا محل خواب نوزاد اهمیت زیادی در سلامت او دارد؟ تزریق ژل و فیلر یک خدمت پزشکی است یا زیبایی؟ ناکامی تیم ملی تکواندوی زنان ایران در مسابقات پاراگرندپری موجوی کره جنوبی
سرخط خبرها
روایت حضور گسترده بانوان مشهدی در راهپیمایی روز قدس ۱۴۰۴ | برای وطن و رهبرمان جان می‌دهیم

روایت حضور گسترده بانوان مشهدی در راهپیمایی روز قدس ۱۴۰۴ | برای وطن و رهبرمان جان می‌دهیم

  • کد خبر: ۳۹۹۱۵۱
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۸
امسال حضور میلیونی مردم مشهد در راهپیمایی روز جهانی قدس بسیار متفاوت‌تر از سال‌های گذشته است و یکی از اهداف مشترک تمام آن‌ها این است که نمی‌گذارند ذره‌ای از خاک این وطن به دست دشمنان بیفتد.
مهدیه قمری
خبرنگار مهدیه قمری

به گزارش شهرآرانیوز، پرچم ایران را دورش گرفته و در حال شعاردادن است، گاهی به خواهرش هم در گرفتن پرچم کمک می‌کند، گاهی هم چشمش به پرچم کشورش است که دور گرفته و نمی‌خواهد از خود جدا کند؛ وقتی به سمتش می‌روم، می‌بینیم بانویی است که سن و سالی از او گذشته است.

وقتی خودم را معرفی می‌کنم و از او درباره حضورش در این راهپیمایی میلیونی می‌پرسم، با صدای محکمی می‌گوید: ما هر سال به راهپیمایی‌های ۲۲بهمن، روز جهانی قدس و... می‌آییم، اما امسال کاملاً متفاوت است؛ ما داغدار رهبر شهیدمان و شهدای کشورمان در جنگ حاضر هستیم و به فرمان رهبر جدید کشورمان، آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای، در این راهپیمایی حاضر شده‌ایم تا به دشمنان بگوییم نمی‌توانید به هدفتان برسید؛ نه می‌گذاریم این نظام از بین برود، نه می‌گذاریم خون رهبر شهید و شهدایمان در این مسیر گم شود.

بانوی دیگری که عکس رهبر شهید در دستانش است، می‌گوید: آینده این کشور به دست جوانانی رقم می‌خورد که با حضورشان در این راهپیمایی، دشمن را هراسان می‌کنند. ملت ایران به ویژه جوانانمان نمی‌گذارند سرنوشت این کشور به دست دشمنان و وطن‌فروشان رقم بخورد.

روایت بانوان مشهدی از حضور گسترده شان در راهپیمایی روز جهانی قدس| برای وطن و رهبرمان جان می‌دهیم

جانمان را برای رهبر و وطنمان فدا می‌کنیم

مادر دو فرزند همراه فرزندانش به راهپیمایی ۲۲بهمن آمده است، فرزندانش کوچک هستند، اما مانند سایر مردم شعار می‌دهند. یکی از فرزندان این مادر، دختری حدوداً شش‌ساله است، پرچم کوچکی در دستش گرفته و در حالی که کوله‌پشتی مهدکودکش را به پشتش انداخته، در آغوش مادرش قرار دارد. این مادر جوان با تأکید بر اینکه همراه خانواده‌ام به راهپیمایی آمده‌‌ام، می‌گوید: امروز آمده‌ایم هم یاد کودکان مدرسه «شجره طیبه» را گرامی بداریم و هم به دشمنانی که نگاهشان به خاک کشور ماست، بگوییم ما جانمان را برای رهبر و وطنمان می‌دهیم و نمی‌گذاریم دشمنان به اهداف شوم خود برسند.

یکی از بانوان در حالی که شعار «مرگ بر وطن‌فروش خائن» را فریاد می‌زند، می‌گوید: وطن‌فروشان باید بدانند کشور ما جایی برای آن‌ها ندارد. آن‌ها با خیال واهی به دشمن چشم امید دارند در حالی که ما کمک‌های دشمنان را در بمباران مدارس، بیمارستان‌ها و... می‌بینیم. این‌ها کمک نیست و این در حالی است که وطن‌فروشان هم چشمان را به جنایات دشمن بسته‌اند.

روایت بانوان مشهدی از حضور گسترده شان در راهپیمایی روز جهانی قدس| برای وطن و رهبرمان جان می‌دهیم

نمی‌گذاریم خون دانش‌آموزان شهید پایمال شود

گروهی از دانش‌آموزان، در مسیر منتهی به حرم مطهر رضوی در حالی که با روپوش مدرسه خود حضور یافته‌اند، در حال سردادن شعار‌هایی همچون «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر وطن‌فروش خائن» هستند. یکی از آن‌ها اشاره می‌کند: ما به راهپیمایی آمده‌ایم تا بگوییم نمی‌گذاریم خون دانش‌آموزان شهید در مدرسه میناب و بقیه مدارسی که زیر بمباران دشمن قرار گرفته‌اند، پایمال شود.

یکی دیگر از دانش‌آموزان هم می‌گوید: ما با حضورمان در راهپیمایی روز جهانی قدس، یاد و خاطره دانش‌آموزان شهید را گرامی می‌داریم، جای آن‌ها حتماً در بهشت است و ما را در این لحظه از بهشت تماشا می‌کنند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.